Optreden

Optreden

Wat is voor uw gelegenheid geschikt?

Op zoek naar een optreden voor een zakelijke gelegenheid (opening, evenement, zakelijke bijeenkomst of borrel) of voor een privégelegenheid (bruiloft, jubileum, verjaardag of tuinfeest)?
Hieronder vindt u diverse suggesties voor optredens. Enkele programma’s zijn (op basis van beschikbaarheid) aan te vullen met een extra zanger(es) of pianist. Optredens kunnen aan uw wensen worden aangepast. Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op. Ik denk graag met u mee.

‘Going to the chapel’ – huwelijksceremonie

Op deze speciale dag draait het om u. Of u nu op zoek bent naar romantische nummers of het klassieke Ave Maria; op de speciaal samengestelde repetoirelijst heeft u veel keuze om de nummers te vinden die bij uw huwelijksceremonie passen. Het is ook mogelijk om een speciaal verzoeknummer op te geven.
Voor de repetoirelijst en verdere informatie kunt u mailen of bellen. Ook is het mogelijk een afspraak te maken om uw wensen voor de bruiloft door te spreken.
Bij een huwelijksceremonie maak ik gebruik van een kleine geluidsset geschikt voor een kleinere ruimte zodat het geheel niet overstemd wordt.

‘Dreaming away’ – easy listening, jazzy muziek

Een programma speciaal samengesteld met mooie ballads en rustige muziek die als achtergrond kan dienen zodat u en uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten.
Zeer geschikt tijdens uw opening, borrel, receptie, buffet en walking diner.
Dit programma bestaat uit 2 à 3 sets van ongeveer 30 minuten.

‘From dining to dancing’ – lichte muziek

Terwijl u en uw gasten genieten van een diner zal ik u tussen de gangen door voorzien van een muzikale delicatesse. Van een verfijnd begin tot een smaakvol einde.
Dit programma bestaat uit 2 à 3 sets van ongeveer 30 minuten.
Dit programma is geschikt voor een diner tijdens bijvoorbeeld een huwelijk, gala, jubileum of diner dansant.